Pelerinaj Catedrala

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău vor asigura măsuri de ordine, protecţia participanţilor, prevenirea aglomerărilor de persoane şi a busculadelor, precum şi  gestionarea   situaţiilor ce pot să apară premergător şi pe timpul ceremonialului religios de înmormântare a Î.P.S. Epifanie Norocel, arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la acest eveniment, când se preconizează participarea unui număr important de fețe bisericești dar și de credinncioși, Jandarmeria Buzău va sigur ordinea în incinta şi imediata apropiere a Catedralei Arhiepiscopale ”Înălţarea Domnului” și va sigura ordinea şi siguranţa publică pe traseele de deplasare a publicului spre sau dinspre locul de desfăşurare a acestei manifestări religioase.

Pentru a evita orice situație neplăcută ce poate apărea și având în vedere solemnitatea acestui eveniment, Jandarmeria Buzău face apel către toţi participanţii la această manifestare religioasă, să respecte următoarele recomandări:

  să manifeste răbdare, să adopte un comportament civilizat faţă de ceilalţi enoriaşi;

–          să se conformeze indicaţiilor forţelor de ordine şi a organizatorilor;

–          respecte indicaţiile date şi traseele stabilite de către echipajele de jandarmi;

–          să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi

 obiectelor personale;

    să respecte prevederile legale în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.