Jean Pierre Van Der Meiren, desemnat Cetățean de Onoare al județului Buzău

1
365

Consilierii județeni au conferit, joi, un nou titlu de Cetățean de Onoare al județului Buzău domnului Jean Pierre Van Der Meiren inițiator al colaborării dintre județul Buzău și regiunea Flandra de Est din Belgia.
De numele lui Jean Pierrre Van Der Meiren se leagă înființarea la Buzău a serviciului de ingrijiri la domiciliu Crucea Alb Galbenă dar și numeroase donații ale provinciei belgiene care au fost folosite pentru renovarea mai multor secții ale Spitalului Județean de Urgență Buzău.
Jean Pierre Van Der Meiren a fost viceprimar al orașului Oudenaarde cu care Buzăul s-a înfrățin încă din anul 1991 iar apoi a fost deputat în Parlamentul Flandrei de Est poziție din care a desfășurat m,ai multe proiecte în urma cărora județul Buzău a avut numai de câștigat.
Timp de 15 ani au fost renovate și dotate diverse secții ale Spitalului Județean iar în paralel sute de medici și asistente au beneficiat de pregătire de specialitate la Spitalul Universitar din Gent.
Titlul obținut joi de Jean Pierre Van Der Meiren a fost conferit prin vot în unanimitate de către aleșii județeni iar diploma, placheta și florile i-au fost oferite de președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu și de cei doi vicepreședinți, Romeo Lungu și Adrian Petre. La rândul său, Jean Pierre Van Der Meiren i-a oferit președintelui CJ Buzău un trofeu pentru sprijinirea fundației Crucea Alb Galbenă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.