Deşi a uitat gustul victoriei şi pare deja ,,condamnată” la retrogradare, Gloria Buzău vrea să dea lovitura chiar în Vinerea Mare în duelul din deplasare cu C.S.Otopeni. Jucătorii lui Mihai Ciobanu sunt conştienţi de dificultatea acestei partide însă se arată destul de optimişti în ceea ce priveşte obţinerea celor trei puncte pe terenul ilfovenilor aflaţi sub comanda fostului atacant al grupării din Crîng, Romică Bunică. Buzoienii mizează pe ambiţia de a salva echipa iar asta se poate realiza prin muncă şi încredere, după cum susţine fundaşul stânga, Mihai Olteanu.
,,Sperăm să vină iepuraşul la noi chiar azi(nr. vineri) pentru că îl aşteptăm demult. Jucăm cu o echipă destul de bună pe care o respectăm dar mergem să câştigăm. Nicidecum nu mergem la Otopeni să ne predăm, aşa cum cred unii şi alţii. Sigur că putem învinge şi depinde de noi dacă realizăm ce ne-am propus aici la Gloria Buzău adică menţinerea echipei în liga secundă. Cred că obiectivul va fi îndeplinit şi toţi de la club ne dorim asta iar cei mai importanţi în rezolvarea acestei probleme suntem noi”, a adăugat jucătorul Gloriei Buzău, Mihai Olteanu.
Colegul său din defensivă, Costin Cucu se arată şi el destul de încrezător în şansele echipei buzoiene de a obţine rezultatul dorit în confruntarea cu C.S.Otopeni.
,,Sigur că ne aşteaptă un meci foarte dificil deoarece întâlnim o adversară bună dar vom încerca să rezolvăm repede situaţia pentru a ne salva. După jocul şi egalul cu liderul seriei, Viitorul Constanţa ne-a mai crescut moralul şi sperăm să la Otopeni, a punctat Cucu.
Partida C.S.Otopeni-Gloria Buzău programată în cadrul etapei a 21-a din campionatul Ligii a II-a se va disputa cu începere de la ora 17.00.
Înaintea acestui joc, buzoienii ocupă ultimul loc în clasamentul seriei întâi cu numai 14 puncte acumulate faţă de cele 25 ale ilfovenilor aflaţi pe poziţia a 12-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.