Județul Buzău trebuie să primească finanțări pentru noi proiecte cu bani guvernamentali. Decizia Consiliului Județean de a transfera anumite proiecte aflate în finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală sau pe  fonduri proprii în proiecte finanțate din fonduri europene ar avea ca prim efect acordarea de către Guvern a noi fonduri pentru proiectele din județ. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Marcel Ciolacu care a lăudat decizia președintelui Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.

„Mă interesează problemele urgente pentru buzoieni poate și mai multe proiecte. Pentru că domnul Neagu a fost de acord să transfere proiecte câștigate pe fonduri naționale pe fonduri europene, lucru lăudabil atât pentru administrația județeană cât și pentru țară, atunci așteptăm să ni se mai dea niște bani pentru că așa este normal”, a spus miercuri seară deputatul Marcel Ciolacu lăsând să se înțeleagă ca va milita la București pentru obținerea de noi finanțări.

La rândul său, președintele Consiliului județean, Petre Emanoil Neagu a explicat motivele pentru care județul Buzău ar trebui să primească noi finanțări de la bugetul de stat și s-a arătat încrezător în ajutorul oferit de parlamentarii buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.