Aniversarea a doi ani de existență a „Cafenelei Artiștilor” a fost marcată, aseară, printr-un concert susținut de „Casa Presei”, trupa celebrului jurnalist Robert Turcescu. Chiar dacă până aseară era mai cunoscut din postura de realizator TV decât din cea de muzician, Turcescu a demonstrat în fața puținilor buzoieni prezenți în sală că nu se face de râs nici ca muzician. După cum și el a recunoscut, prestația trupei nu a fost una cu pretenții de mari profesioniști însă, una peste alta, a reușit să aducă buna dispoziție în rândul celor prezenți, care spre final i-au aclamat numele la scenă deschisă și chiar l-au chemat la bis după o pauză de curent de 10 minute produsă chiar la finalul recitalului.
Muzicianul Robert Turcescu le-a explicat celor prezenți că nici unul dintre membrii formației nu traiesc din muzică, înâsă ceea ce fac, fac din pasiune și trupa va deveni din ce în ce mai bună tocmai datorită pasiunii de care dau dovadă toți cei 6 componenți.
„Povestea cu muzica a început pentru mine undeva prin clasa a V-a, când am primit prima chitară cadou. Nu am știut ce să fac cu ea până prin clasa a VII-a, apoi lucrurile au evoluat într-o direcție pe care nu o bănuiam la vremea respectivă: m-am îndrăgostit de muzica rock, mi-am făcut o trupă de rock în adolescență, Capela, în 1995, am scos un disc la Electrecord, după care a venit povestea cu presa de care m-am îndrăgostit de asemenea”, a declarat jurnalistul, Robert Turcescu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.