Peste 100 de fotografii realizate de sportive vor fi expuse, timp de o săptămână, la parterul Galleria Mall în cadrul unei expoziții a jurnalistului sportiv Adrian Soare.
Expoziția prezintă imagini din majoritatea sporturilor practicate la Buzău, rege fiind ca peste tot fotbalul. Imaginile strânse in cei 15 ani de carieră de jurnalist sportiv vin să arate lume sportului așa cum este a fără cosmetizări și retușuri

„Am încercat să expun aici fotografiile care mie mi s-au părut mai interesante deși mă considerla categoria juniori in ceea ce privește fotografiatul, am lucrat cu aparate de la cele pe film și pina la acele aparate mici la care au le spun săpuniere iar in ultima vreme am folosit un aparat ceva mai bun. În privința personajelor care apar în fotografiile expuse de mine chiar dacă s-au suparat la momentul respectiv când și-au văzut poza în ziar sunt sigur că au înțeles că nu imi fac decât meseria și indiferent cât s-ar feri de obiectiv nu scapa”, a declarat jurnalistul sportiv Adrian Soare.
La vernisajul expoziției au fost prezenți primarul Constantin Boșcodeală, vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, oameni de sport printre care președintele clubului Gloria Dan Tulpan sau arbitri dar și fosti și actuali jucători de fotbal precum Ion Viorel, Claudiu Ionescu și alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.