Aflată pe locul secund în campionatul naţional rezervat juniorilor B(născuţi în 1996 şi mai mici), echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv,,Iolanda Balaş Soter” Buzău este hotărâtă să facă o figură cât mai frumoasă în primăvară. Obiectivul celor de la L.P.S. pentru această ediţie îl reprezintă calificarea în turneul play-off. Pentru asta jucătorii pregătiţi de profesorul Cătălin Cighir trag tare, săptămâna trecută încărcându-şi bateriile în cunoscuta staţiune buzoiană, Sărata Monteoru. Aici, cei 22 de fotbalişti au avut parte de un program specific acestei perioade şi evident accentul s-a pus pe pregătirea fizica(alergări,forţă,exerciţii de stretching) extrem de importanta pentru a se afla într-o formă cât mai bună în momentul reluării campionatului.
,,Se ştie că această perioadă de pregătire este una dificilă deoarece necesită un efort mai mare din partea jucătorilor. Aceştia au strâns din dinţi însă pentru a duce totul până la capăt şi pot spune că sunt mulţumit de modul în care au răspuns la solicitări. Ne-am propus ca obiectiv calificarea în faza următoare a competiţiei dar trebuie să muncim mult pentru că va fi destul de greu”, a declarat profesorul Cătălin Cighir.
De luni, echipa buzoiană îşi continuă pregătirea în localitate urmând să dispute şi câteva meciuri de verificare.
Lotul echipei L.P.S.Buzău are în componenţă următorii jucători:
Cătălin Andrei, Silviu Creţu, Marian Baciu(portari), Adrian Pană, Andrei Tomescu, George Belu, Cristi Bulibşa, Mihai Tudose, Robert Negoiţă, Lucian Micu(fundaşi), Liviu Ungureanu, Eugen Udrea, Alexandru Sîrbu, Bogdan Danciu, Marius Pavel, Robert Corniţă, Eugen Alexandru(mijlocaşi), Marius Ungureanu, Andrei Lungu, Mădălin Tronaru, Robert Niţă, Ionuţ Dănuţ.
Formaţia antrenată de Cătălin Cighir, acesta fiind totodată şi directorul Liceului cu Program Sportiv,,Iolanda Balaş Soter”a înregistrat până acum în campionat, 12 victorii, două egaluri şi o înfrângere ocupând poziţia secundă în clasament cu 38 de puncte acumulate faţă de cele 40 ale liderului, Dinamo Oneşti.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.