UPDATE: Candidatul PP-DD pentru Colegiul 6 Deputați, Eduard Dumitrașcu a înaintat conducerii centrale a Consiliului Național al Audiovizualului o sesizare în care solicită luare de măsuri în privința presiunilor pe care le fac reprezentanții CNA în teritoriu.

Citiți aici scrisoare adresată de Dumitrașcu lui Răsvan Popescu!

Cunoscut pentru stilul dur de a spune lucrurilor pe nume, candidatul PP-DD în colegiul 6, Eduard Dumitraşcu, riscă să ia una dintre cele mai mari amenzi date de CNA pentru faptul ca a început şirul dezvăluirilor despre Eugen Nicolicea şi mafia din jurul acestuia.
Nici nu a difuzat bine primul episod din „Adevarul despre Eugen Nicolicea” şi CNA a chemat la raport reprezentanţii postului de televiziune Campus TV pentru “tupeul si obrăznicia” de a spune lucrurilor pe nume. De când a început şirul dezvăluirilor, Eduard Dumitraşcu, a bulversat politica locală, mulţi politicieni s-au pricopsit cu dosare la DNA, Mocanu a pierdut alegerile la Preşedinţia Consiliului Judeţean, iar nu mai departe de zilele trecute a arătat în Consiliul Judeţean încercarea de impărțire a banilor primiţi de la guvern pe criterii electorale.
Contactat de ziarul nostru, Eduard Dumitraşcu a declarat că se aşteaptă la una dintre cele mai mari amenzi din România, respectiv 2 miliarde lei vechi, şi că nu ştie cum va plăti această amendă, deoarece depăşeşte bugetul de campanie, ştiut fiind că bugetul alocat unui candidat nu poate fi mai mare de 53.000 Euro. Sperăm să nu se lase descurajat de instituţiile statului care îşi vor face simţită prezenţa din ce în ce mai mult în perioada imediat următoare şi să rămână cu adevărat “ Justiţiarul nostru în Parlamentul Ciocoilor”. Tot din declarațiile lui Eduard Dumitrașcu am aflat că a trimis o sesizare privind libertatea de exprimare și intimidările la care sunt supuși jurnaliștii buzoieni șefului CNA Răsvan Popescu și că urmează să aibe o intalnire cu doamna Daniela Voicu – reprezentanta CNA in teritoriu.

4 COMENTARII

  1. nu mai suport sa aud de cna, o capusa sugatoare de bani. ei reactioneaza doar la comanda usl-ului, fara a vedea care sunt adevaratele probleme ale audiovizualului in romania. nu va lasati intimidat dle dumitrascu, continuati lupta cu ciocoii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.