La început de an electoral un primar din Buzău anunță că nu va mai candida pentru un nou mandat

2

Un primar din județul Buzău anunță la început de an electoral că nu va mai candida pentru un nou mandat. Este vorba de Ionel Dobrița, primarul comunei Berca, care devine astfel primul edil buzoian despre care face un astfel de anunț chiar înainte de stabilirea datei alegerilor.

„Dragi cetățeni ai comunei Berca, țin în primul rând să vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați avut-o în mine încă de la începutul carierei mele ca și viceprimar și mai apoi ca primar. Vă mulțumesc pentru tot ce am învățat și ce am trăit alături de dumneavoastrã în acești 12 ani. Chiar dacã am preluat conducerea primãriei cu o datorie foarte mare, am încercat să dezvolt cât mai mult comuna noastră, am pus foarte mult suflet în fiecare proiect, reuşind astfel să duc la bun sfârșit multe realizãri importante. Cu toate acestea, ca orice poveste, și aceasta ajunge la un sfârșit.  Anul 2024 este an electoral și pe această cale vreau să vă anunț oficial ca AM LUAT DECIZIA DE A NU MAI CANDIDA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI BERCA!”, scrie pe pagina sa de Facebook Ionel Dobrița, primar al comunei Berca.

Dobrița, în vârstă de 42 de ani  spune că decizia nu a fost una ușor de luat dar susține că  în viață „trebuie să știi când să te retragi”.

 

Primar al comunei Berca ales din partea PSD în anul 2016 după ce, în 2012-2016 a ocupat funcția de viceprimar dinpartea PNL, Dobrița spune că va sprijini necondiționat, atât la alegerile din acest an cât și la cele ce vor urma, echipa PSD.

„Încă o dată vă mulțumesc pentru sustinerea pe care aţi manifestat-o mereu faţã de mine! Totodată, îmi cer scuze celor care au avut aşteptãri mai mari de la mine, dar nu am reușit sã-i mulțumesc. Nimeni nu este perfect! Acesta nu este un rămas bun ci un <<Mulțumesc!>> Doamne ajută!”, își încheie mesajul de pe Facebook primarul comunei Berca, Ionel Dobrița.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.