ambulanta salvare
O nenorocire a fost pe punctul de a se înregistra duminică dimineață, în zi de mare sărbătoare creștină, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril.
O familie întreagă a ajuns la Spitalul Județean Buzău, cu intoxicație cu monoxid de carbon, după ce gazul toxic provenit de la focul care ardea în sobă a invadat casa în care se aflau membrii familiei respective. Este vorba despre 4 copii, de 1 an, 4 ani, 8 ani și 14 ani, de o femeie de 21 ani –rudă-și de mama copiilor, în vârstă de 43 de ani.
Femeia de 43 de ani a fost cea care a sunat la 112 după ajutor, duminică dimineață, în jurul orei 6.00, după ce și-a dat seama că ceva este în neregulă cu ea și cu ceilalți membri ai familiei.
Toate persoanele au ieșit pe picioarele lor din casa în care aerul devenise irespirabil. Trei salvări au fost trimise la fața locului și au preluat copiii, pe mama lor și pe tânăra de 21 de ani, cu toții fiind transportați la Spitalul Județean Buzău, pentru îngrijiri de specialitate.

2 COMENTARII

  1. […] O nenorocire a fost pe punctul de a se înregistra duminică dimineață, în zi de mare sărbătoare creștină, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. O familie întreagă a ajuns la Spitalul Județean Buzău, cu intoxicație cu monoxid de carbon, după ce gazul toxic provenit de la focul care ardea în sobă a invadat casa în care se aflau membrii familiei respective. Este vorba despre 4 copii, de 1 an, 4 ani, 8 ani și 14 ani, de o femeie de 21 ani –rudă-și de mama copiilor, în vârstă de 43 de ani. Femeia de 43 de ani a fost cea care a Sursă știre […]

  2. […] O nenorocire a fost pe punctul de a se înregistra duminică dimineață, în zi de mare sărbătoare creștină, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. O familie întreagă a ajuns la Spitalul Județean Buzău, cu intoxicație cu monoxid de carbon, după ce gazul toxic provenit de la focul care ardea în sobă a invadat casa în care se aflau membrii familiei respective. Este vorba despre 4 copii, de 1 an, 4 ani, 8 ani și 14 ani, de o femeie de 21 ani –rudă-și de mama copiilor, în vârstă de 43 de ani. Femeia de 43 de ani a fost cea care a …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.