elena neagu

O buzoiancă a fost premiată de Ministerul de Interne francez cu medalia de securitate. Este vorba despre Elena Neagu, originară din Buzău, aflată în prezent în misiune în Franța. Elena Neagu este absolventă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, a urmat apoi SNSPA dar și cursurile Școlii de Poliție de la Câmpina, activând în cadrul IPJ Constanța.

Buzoianca Elena Neagu a fost premiată pentru activitatea sa desfărșurată pe teritoriul statului francez, cu medalia de securitate internă acordată de Ministerul de Interne francez.
Festivitatea de premiere s-a desfășurat la sediul Prefecturii Val de Marne, din Franţa. Astfel, agent şef adjunct de poliţie Elena Neagu a fost recompensată activităţii deosebite desfăşurate pe parcursul celor 5 ani în cadrul misiunii temporare în Republica Franceză.

De asemenea, alți doi polițiști români care au participat la misiuni de suport operativ în Franța au fost decoraţi, primind aceeaşi medalie, în anii 2012, respectiv 2014, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Române.

Poliţiştii care participă la misiuni au experienţă în structurile operative ale Poliţiei Române şi au parcurs un proces de selecţie ce a constat în verificarea cunoştinţelor teoretice legislative, a nivelului de cunoaştere a limbii ţării în care vor desfăşura misiunea, dar şi a îndeplinirii la standarde europene a activităţilor specifice muncii de poliţie.

1 COMENTARIU

  1. […] O buzoiancă a fost premiată de Ministerul de Interne francez cu medalia de securitate. Este vorba despre Elena Neagu, originară din Buzău, aflată în prezent în misiune în Franța. Elena Neagu este absolventă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, a urmat apoi SNSPA dar și cursurile Școlii de Poliție de la Câmpina, activând în cadrul IPJ Constanța. Buzoianca Elena Neagu a fost premiată pentru activitatea sa desfărșurată pe teritoriul statului francez, cu medalia de securitate internă acordată de Ministerul de Interne francez. Festivitatea de premiere s-a desfășurat la sediul Prefecturii Val de Marne, din Franţa. Astfel, agent şef adjunct de …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.