Lacrimi de despărțire, vineri, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă, unde, inspectorul șef, Cecilia Manolescu, se pensionează. Oficial, data de 6 ianuarie este ultima zi de muncă în fruntea ITM Buzău, însă Cecilia Manolescu explică faptul că și începutul săptămânii viitoare o va găsi tot la birou unde va trebui să predea îndatoririle de șef celui sau celei care va fi desemnat să conducă interimar instituția vreme de cel mult 6 luni.

„Da este adevărat, ies la pensie, am 61 de ani din care ultimii 7 ani în funcția de inspector șef al ITM Buzău. Am fost și eu emoționată că unii oameni au plâns. Eu recunosc că am fost un șef mai dur, însă întotdeauna mi-am apărat oamenii și cred că asta a contat”,  a spus Cecilia Manolescu.

După terminarea programului de lucru, angajații ITM vor merge să sărbătorească la un restaurant din oraș ieșirea la pensie a celei care i-a condus vreme de 7 ani. La petrecere vor participa și invitați de la alte inspectorate din țară, dar și șefii direcți din cadrul ministerului de resort.

Tot în cursul zilei de vineri, ministerul urmează să stabilească cine va prelua interimar conducerea instituției, însă cele mai mari șanse le au Bogdan Chitacu și Tatiana Gherase.

Potrivit unor informații neconfirmate oficial, deși va ieși la pensie, Cecilia Manolescu nu va sta mult timp acasă. Cel mai probabil, ea va merge pe un post de conducere în cadrul unei instituții cu atribuiții de control, asemenea celui pe care l-a ocupat în ITM Buzău, dar aflat în subordinea Ministerului Transporturilor.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.