Inca o masina descoperita pe  fundul lacului de acumulare de la Siriu. Descoperirea a fost facuta recent de politistii buzoieni care cu ajutorul pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au reusit sa aduca la suprafata caroseria unui autoturism Mercedes.

Masina care a ieşit parţial la suprafaţă odată cu retragerea apelor, a fost adusa la mal, dupa o interventie destul de dificila. În urma verificărilor, politistii au stabilit că autoturismul fusese furat din Bucureşti în toamna anului 2009. Oamenii legii nu pot spune inca de cand zace masina pe fundul lacului si nici cum a ajuns autoturismul acolo, cercetarile fiind in curs de desfasurare.

În urma cu circa trei săptămâni, tot la Siriu, un localnic a observat în apele îngheţate ale lacului de acumulare un autoturism marca Audi care a fost scos la mal, după mai multe încercări. La fel ca şi in cazul autoturismului găsit în acest sfârşit de săptămână şi masina Audi fusese furata din Capitală, in 2009.

Avand in vedere ca ambele masini au disparut din Bucuresti in aceeasi perioada, nu este exclus ca o retea bine organizată sa fie cea care a furat masinile si pe care, in final, le-a aruncat in lacul de acumulare de la Siriu. Pe de alta parte, este luata in calcul si o alta varianta: aceea ca cei care au furat autoturismele sa le fi folosit la comiterea unei infractiuni iar pentru a scapa de ele, indivizii le-au aruncat in apa.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.