Un bărbat în vârstă de 60 de ani din localitatea Ulmeni a decis să încheie socotelile cu viaţa, în timp ce era internat la spitalul din Pârscov, după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Bărbatul s-a aruncat de la etajul unităţii spitaliceşti în care era internat şi nu a mai putut fi salvat. Omul care suferea de o afecţiune psihică a fost găsit de o asistentă, angajată a spitalului.

Cadavrul a fost transportat la SML Buzău în timp ce poliţiştii încearcă să stabilească exact cum şi-a petrecut sinucigaşul ultimele clipe, pentru a vedea ce l-a împins pe bărbat să-şi pună capăt zilelor.

Din primele informaţii, bărbatul s-a aruncat de la fereastră, într-un moment de rătăcire. Omul era internat de aproape o lună în spital, după ce înainte fusese în grija medicilor de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca. Omul aflase că suferă de cancer însă nu dădea impresia personalului din spital că ar vrea să se sinucidă. Ieri după amiază însă, buzoianul s-a aruncat în gol, fără nici o şansă de a mai fi salvat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.