Alexandra Ungureanu

Prima ediţie a festivalului “Ziua Lacului Siriu”, cu desfăşurare mâine, 20 august, aduce în locaţia de festivităţi din Siriu două nume mari din showbizul românesc. Printr-un proiect finanţat din fonduri europene, organizatorii evenimentului i-au invitat pe Alexandra Ungureanu & Crush şi pe Andreea Bălan să dea tonul distracţiei şi să întreţină atmosfera sărbătorii prin care se doreşte atragerea de turişti într-o zonă de o frumuseţe sălbatică, o destinaţie montană încă nedescoperită cu adevărat.

Pe scenă se va derula şi o paradă a costumelor populare buzoiene şi se vor prezenta spectatorilor cele mai frumoase cântece şi dansuri populare muntenești din zona Buzăului. Turiştii şi amatorii de natură și frumos sunt aşteptaţi să viziteze Lacul artificial Siriu şi să participe la programul pregătit de organizatori. Copiii nu se vor plictisi pentru că organizatorii au pregătit și pentru ei concursuri şi activităţi interactive pe apă.

Organizatorul evenimentului este Fundatia Karitas, iar proiectul este finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.