Diana Dimian (stânga), prezentatoare TV, vine la Buzău să coordoneze atelierele de improvizaţie (sursa foto: Click! Tv)

Festivalul de Teatru „Eugen Ionescu” îşi lansează ediţia a doua, cu desfăşurare pe 26 şi 27 noiembrie. Eveniment care se va regăsi şi în Calendarul concursurilor şcolare al Ministerului Educaţiei, pentru anul şcolar 2011-2012, secţiunea interjudeţeană, festivalul va fi găzduit în Sala mare a Consiliului Judeţean Buzău.

 

Organizatorul, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Buzău, prin Maria Monalisa Pleşea, inspector de limbi romanice, anunţă că, spre deosebire de anul trecut, în acest an nu se percepe taxa de participare, iar Delegaţia Wallonie – Bruxelles a pregătit deja premii pentru câştigătorii concursului. O altă noutate a acestei ediţii este desfăşurarea unor ateliere de improvizaţie teatrală în limba română şi în limba franceză, în care sunt aşteptaţi să participe elevi din toate unităţile de învăţământ.

 

La atelierul desfăşurat în limba română, pe 26 noiembrie, de la ora 10 la ora 13, coordonatorii vor fi tineri actori deja consacraţi pe scenele bucureştene sau pe platourile de televiziune: Diana Dimian, Georgiana Dumbravă şi Ion Ştefan. „La aceste ateliere pot participa atât elevi înscrişi în concurs, cât şi alţi elevi de gimnaziu sau de liceu. Condiţia este să fie echipaţi sportiv şi comod, în culori inchise. Echipa de proiect stă la dispoziţia celor interesaţi pentru orice informaţie şi va transmite în timp util şi programul definitiv”, ne-a declarat Maria Monalisa Pleşea.

 

S.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.