Secretarul județului Buzău, Laurențiu Gavrilă, a demisionat, joi, din funcția de reprezentant al județului Buzău în cadrul Adunării Generale a Acționarilor Companiei de Apă Buzău și a fost înlocuit cu directorul executiv al Direcției juridice din Consiliul Județean, Mirela Oprea. De asemenea Gavrilă a renunțat și la funcția de secretar al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”, funcție pe care ar putea fi aleasă, joi, o nouă persoană.

Conform președintelui Consiliului județean, Petre Emanoil Neagu, mișcarea făcută de Gavrilă are la bază motive personale.

„Domnul Gavrilă și-a dat demisia din A. G. A. a Companiei de Apă Buzău pentru că activitatea de la Consiliu Județean este una destul de complexă și trebuie să se ocupe cu atenție de aceast. Este o hotărâre unilaterală pe care personal o regret însă și înlocuitoarea dumnealui are o experiență necesară pentru a reprezenta cu brio interesele județului în această adunare. Este de preferat să fie un jurist în această funcție pentru a evita anumite greșeli. Indiferent că deliberativul județean este reprezentat de domnul Gavrilă sau de  doamna Oprea reprezentantul CJ nu va face decât să respecte legea indiferent ce ar spune altcineva”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.