Laurentiu PAUNOperatorul TV Laurențiu Păun, ucis pe teren de un bolid scăpat de sub control, va fi înmormântat miercuri. Slujba de înmormântare va avea loc cu începere de la ora 11.00 la Biserica Sfinții Îngeri iar trupul neînsuflețit al jurnalistului va fi înhumat la Cimitirul Sfântul Andrei.
E jale mare în redacția TV Buzău după moartea fulgerătoare a lui Laurențiu Păun. Colegii cameramanului nu își pot reveni din șocul provocat de dispariția șocantă a lui Laurențiu, un om cunoscut pentru modestia și bunătatea de care a dat dovadă în fiecare clipă a existenței sale. E nedrept, spun cei care l-au cunoscut pe Laurențiu Păun, și care nu înțeleg cum a fost posibil ca tânărul să fie ucis într-un asemenea mod, de o mașină scăpată de sub control din cauza inconștienței de care a dat dovadă un italian de 35 de ani.
Laurențiu Păun ar fi împlinit luna viitoare 31 de ani. Era logodit și urma să se căsătorească. Aripile i-au fost frânte în mod dramatic de un accident în cea mai neagră duminică din 2014, o zi în care și-au pierdut viața pe șoselele din Buzău nu mai puțin de trei persoane.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.