Un cunoscut lăutar din pe Valea Buzăului  a dispărut fără urmă de sâmbătă iar prietenii lui cer ajutorul oamenilor pe Facebook pentru a da de urma  cântărețului de 42 de ani.

Nicu Barbu este un cunoscut instrumentist al unei formații care cântă la petreceri, în zona Buzăului a plecat de acasă cu mașina personală și de atunci nimeni nu mai are nici o veste de la el. Pentru a-l găsi prietenii au cerut ajutor pe Facebook dar și la oamenii legii.

” Dragi prieteni, nimeni nu știe nimic de Nicu Barbu. Este dispărut fără urmă de sâmbătă. Distribuiți vă rog și dacă știți ceva de el sunați la Poliția Pătârlagele sau la 112”, au scris pe Facebook prietenii bărbatului.

Între timp Poliția a demarat o anchetă și a reușit să găsească mașina muzicantului pe malul lacului Siriu, în nordul județului Buzău. De asemenea, în autoturism, polițiștii au găsit telefonul mobil al lăutarului și un bilet de adio în care anunța că intenționează să își ia viața din cauza unor neînțelegeri în familie. Tocmai de aceea oamenii legii iau în calcul o posibilă sinucidere însă până la această oră bărbatul nu a fost găsit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.