Liberalii din municipiu reiau întâlnirile cu alegatorii din cartierele orașului. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul organizației municipal senatorul Vlad Pufu anunță că din data de 24 februarie se vor relua întâlnirile cu cetățenii care au ca scop identificare problemelor acute cu care aceștia se confruntă.

„Începem seria de întâlniri directe cu buzoienii. Vineri, 24 februarie, la ora 17.00, la sala din incinta fostei fabrici Flacăra (Casa Iannis), din strada Bazalt F4, ne vom întâlni cu locuitorii din cartierul Micro 14.

Vom discuta despre problemele cu care vă confruntați, vă vom prelua sugestiile și vom dezbate subiectele care vă privesc direct: parcări, iluminat public, câini fără stăpân, spații verzi etc. Ne vor însoți prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, consilierii locali, decidenți din administrația buzoiană.

Vă invităm să fiți în număr cât mai mare. Distribuiți, vorbiți cu vecinii, anunțați locatarii. Mai multe voci, mai multe probleme expuse, mai multe soluții propuse” se arată în postarea senatorului Vlad Pufu.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.