Modificarea codului administrativ este o prioritate pentru liberalul Gabriel Avrămescu. Acesta, din calitatea de vicepreședinte al comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului a purtat discuții cu mai mulți reprezentanți ai asociațiilor profesionale din care a reieșit necesitatea modificării codului administrative și reforma funcției publice.

„Modificarea codului administrativ a fost principalul subiect de discuție pe care l-am purtat astăzi cu reprezentanții Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România, în cadrul unei întâlniri ce s-a desfășurat în Sala Grupului PNL din Camera Deputaților.

Împreună cu președintele Cosmin-Radu Vlaicu și secretarul Laurențiu Gavrilă, am dezvoltat subiecte precum administrația publică din România, necesitatea modificării codului administrativ și reforma funcției publice.

Nu doar că ne dorim, dar este necesar să avem o dezbatere amplă, pentru a veni, în final, cu un cadru legislativ corect și adaptat realităților socio-economice din prezent.

În calitate de vicepreședinte al comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului și având peste 15 ani de experiență în domeniu, m-am bucurat sa stau la aceeași masa cu cei care au deja o înțelegere profundă a ceea ce funcționează și nu funcționează în acest moment. O primă întâlnire fructuoasă, care a deschis poarta dialogului pe acest subiect atât de important”, scrie pe pagina sa de Facebook Gabriel Avrămescu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.