Liberalii buzoieni au spus „START” vineri campaniei electorale și pleacă la luptă pentru a câștiga cât mai multe mandate și majorități în consiliile locale și în legislativul județean. În frunte cu președintele organizației județene Buzău, Cristinel Romanescu care a intrat în curs să pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, PNL Buzău a demarat oficial lupta politică pentru alegerile din data de 27 septembrie chiar din fața Primăriei pe care încearcă să o cucerească avându-l drept vârf de lance pe medicul Adrian Zoican.

„Considerăm că este momentul ca buzoienii să se uite un pic in vestul României unde administrațiile liberale au arătat că este posibil să faci o adevărată dezvoltare, să poți aduce cât mai multe fonduri europene, să ai idee despre ceea ce ar trebui să se întâmple într-un municipiu reședință de județ. Nu vreau să dau exemple ale județelor Bihor, Suceava, Cluj, Brașov unde se poate spune că este o altă Românie. Aceiași Românie o vrem și la noi prin intermediul administrațiilor liberale. Este momentul să facem această schimbare și după 30 de ani în care PSD a condus județul ar trebui să își ia o pauză și să lase o administrație liberală să arate cum trebuie să arate o administrație de județ și de municipiu”, a spus președintele PNL Buzău Cristinel Romanescu.

În ceea ce privește telul liberalilor buzoieni aceștia vor să câștige cât mai multe majorități în localitățile în care candidează, să își dubleze numărul existent de primari și chiar să reușească controlarea Consiliului Județean.

„Ținta pentru alegerile locale de anul acesta este să dublăm, cel puțin, numărul de primari, de consilieri și să avem controlul Consiliului Județean printr-o posibilă alianță. De ce nu, dacă lucrurile funcționează bine chiar să câștigăm chiar conducerea Consiliul Județean. Avem echipe bune și foarte bune cu liberali adevărați, suntem printre puținele județe din România care nu am important nici un primar, din contra am pierdut un primar care a plecat la PSD, dar ne-am reconsiderat toate echipele și suntem pregătiți să luptăm să încercăm să arătăm alegătorilor că PNL merită ales în 27 septembrie”, a spus președintele PNL Buzău Cristinel Romanescu.
Comandat de PNL Buzău cod AEP: 21200012

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.