Florin TOADER

Consilierul pesedist Florin Toader reacționează la cererea liberalilor de a-și da demisia din CLM după ce pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru lovirea unei minore. Toader transmite că este nevinovat și că-și va demonstra nevinovăția după care va cere demisia liberalilor din funcțiile publice deținute.

” Voi prezenta in maxim 24h înregistrări video si probe scrise care vor elucida situația creată si vor oferi explicație întregii povesti!
Nu sunt vinovat de acuzele ce mi se aduc si îmi voi reabilita imaginea in cel mai scurt timp folosind exclusiv mijloace legale si morale.
In Romania se obișnuiește sa nu se respecte prezumția legală de nevinovăție, iar in speța noastră mi se cere sa demisionez inainte de a mi se dovedi vinovăția!
Voi solicita demisia din funcțiile publice a întregii organizații PNL, in frunte cu membrii de partid ce sunt consilieri locali, in momentul in care se va dovedi ca aceste acuze sunt neadevărate”, transmite Florin Toader.

Aleșii liberali din Consiliul Local Municipal solicită demisia imediată a consilierului local Florin Toader . Motivul invocat de liberali este acela că Toader, numit consilier în luna decembrie 2014 după demisia lui Gabriel Mihalașcu, este implicat într-un adevărat scandal mediatic după ce pe numele său a fost depusă o plângere pentru lovire de către o minoră care ar fi lucrat pentru acesta.
„Argumentăm acest demers prin incidentele de săptămâna trecută, al căror protagonist a fost domnul Florin Toader. Mai mult de atât, pe numele domniei-sale există, în prezent, un dosar de urmărire penală, fapt ce-l face incompatibil cu calitatea de consilier local municipal”, se arată în comunicatul remis de liberalii buzoieni.
Mai mult, aleșii liberali municipali consideră că „este inadmisibil ca oameni cu o asemenea moralitate și comportament, precum domnul Florin Toader, să hotărască destinele locuitorilor municipiului Buzău”.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.