Claudiu Damian
Nici unul dintre candidații înscriși în cursă pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului de Aprovizionare din cadrul Spitalului Județean Buzău nu a reușit să obțină note de trecere la concursul organizat de cea mai mare unitate spitalicească din județ. Aceeași soartă au avut-o și candidații înscriși la concurs pe posturile de referent de specialitate la Biroul de Achiziții și la Serviciul de Aprovizionare.
Pentru postul de șef al Serviciului de Aprovizionare s-au înscris în concurs 4 candidați dar nici unul nu a reușit să obțină note de trecere. Punctajul minim pentru a accede în funcție era de 70 de puncte iar candidații au obținut între 25 și 55 de puncte.
Nici pentru posturile de referent de specialitate in cadrul Serviciului de Aprovizionare sau al Biroului de Achiziții nu au fost candidați mai bine pregătiți. Astfel, pentru postul de referent la Serviciul de Aprovizionare s-au înscris 5 candidați care au obținut între 6 și 12 puncte deși punctajul minim necesar pentru adjudecarea postului era de 50.

Vezi aici punctajul obținut!

În ceea ce privește postul de referent de specialitate în cadrul Biroului de Achiziții, în cursă s-au înscris doi candidați care au obținut 15 și respectiv 23 de puncte iar punctajul minim necesar era de 50 de puncte.

Vezi aici punctajul obținut!

În aceste condiții procedura va fi reluată pentru că în lipsa celor trei posturi, activitatea Spitalului județean Buzău este mult îngreunată.
„Nu știu ce s-a întâmplat de nici unul dintre candidați nu a reușit să își adjudece postul. Ori ei nu au fost foarte bine pregătiți, ori subiectele au fost mult prea grele. Oricum, procedura va trebui reluată cât mai curând pentru că este foarte mare nevoie de toate cele trei posturi”, a declarat Claudiu Damian, managerul Spitalului de Urgență Buzău.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.