Liberalii buzoieni și-au motivat, marți, gestul făcut dimineață în ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal când au părăsit lucrările ședinței alături de membrii PMP, PSRo și de consilierul independent Constantin Ionescu.

Într-o conferință presă care a avut loc la sediul PNL, proaspătul președinte al organizației municipale, Adrian Zoican a explicat cp gestul colegilor săi de a părăsi sala s-a vrut a fi o avertizare din parte a liberalilor către secretarul Primării George Sava și către primarul Constantin Popa cel care l-ar fi adus pe acesta în funcție.

„A fost vorba de un mesaj politic, de un avertisment am putea spune față de secretarul Primăriei și chiar de Primarul Constantin Toma. Noi suntem de părere că sunt prea multe ședințe extraordinare pe subiecte care nu au un caracter de urgență iar documentația pentru aceste ședințe ajunge foarte greu la consilieri. Practic documentația pentru proiectele supuse votului marți a venit luni seară la ora 18.00. Nu vrem ca excepția să devină o regulă în Consiliul Local Municipal și de aici si protestul nostru de astăzi”, a declarat Adrian Zoican, noul președinte desemnat al organizației municipale a PNL Buzău.

În aceiași ordine de idei, Adrian Zoican a declarat că nu se poate lua în discuție o alăturare de PMP și că protestul consilierilor liberali nu are nimic de a face cu apelul lansat luni de președintele PMP, deputatul Adrian Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.