Liberalii buzoieni au criticat astăzi, într-o conferință de presă, modul prin care social democratul Victor Mocanu urmărește să își crească popularitatea, pe ultima sută de metri înaintea alegerilor locale,  încercând prin diverse metode să fie el cel desemnat de Uniunea Social Liberale drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Președintele PNL, George Scutaru, a declarat că pentru a-și crește cota de încredere, un anumit candidar la funcția de președinte al Consiliului Județean a scos pe piață anumite materiale cu caracter electoral ce conțin declarații scoase din context.

”Am văzut cu surprindere că din dorința de obține o mai mare cotă de încredere s-a distribuit un ziar în care sunt diverse declarații ale unor persoane cu funcții în administrație, primari, lăudând obiectivul Maternitate. În ziar este și doamna primar de la Robeasca, Domnica Vlad, care apare cu o declarație dată în anul 2008 când a fost întrebată dacă vede utilitatea maternității. Să ajungi să scoți niște declarații din context, de acuum 2-3 ani  numai ca să încerci să îți crești cota de încredere, mi se pare ridicol să ajungi să te pretezi la asemenea subterfugii pentru a câștiga un sondaj”, a afirmat președintele PNL, George Scutaru.

La rândul său, senatorul liberal Cristi Bîgiu, cel care  își dorește funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, s-a arătat intrigat de modalitatea colegilor din USL de a-și face practic campanie și a dat asigurări că nu va recurge la asemenea tactici pentru a obține nominalizarea pentru șefia Consiliului Județean.

”Noi v-am promis și am arătat în perioada 2004-2008 că putem face o administrație corectă, o administrație transparentă. Pe perioada acestui sondaj, încercăm să ne purtăm în același fel și nu încercăm nici un subterfugiu”, a precizat senatorul PNL, Cristi Bîgiu.

Conducerea PNL Buzău a făcut astfel referire la o publicație apărută în ultima săptămână, cu scop electoral, care prezintă promisiunile și realizările actualului președinte al Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, cel care speră, de altfel, să obțină sprijinul Uniunii Social Liberale pentru câștigarea unui nou mandat în fruntea miniparlamentului județean.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/George-Scutaru-sondaje.mp3|titles=George SCUTARU] [audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/06/Cristi-BIGIU-sondaje.mp3|titles=Cristi BIGIU]

2 COMENTARII

  1. staţi voi cu primăria din Robeasca cu trei sute de voturi ale ei şi vedeţi rezultatele sondajului… Mai bine trimiteţi oamenii în teritoriu sau măcar la festivalul de la Blăjani, poate va mai mişcaţi şi voi ..

  2. ma mir ca nu le este rusine liberalilor,dupa ce ca s au facut de ris anuntind ca nu au candidat la primaria buzaului ,acum se fac de cacao invocind o actiune a psd cind de fapt ei au declansat adunatul de semnaturi in judet ,halal usl,halal aliante,este de fapt o lupta intre interesele unor persoane care sacrifica partide pe care nici macar nu ei le au construit,sacrifica oameni unora zicindu le prieteni ,dar se dau in git fara scrupule,domnule, importanta trbue sa fie functia asta de pres. al cons. jud. buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.