Echipa reprezentativă de fotbal a județului evoluează, mâine, în deplasare la București în ultima întâlnire din această etapă de campionat. Deși a scăpat demult de emoțiile retrogradării, Gloria ar dori să încheie sezonul cu o victorie,  mai ales că soarta adversarilor este deja pecetluită.

Antrenorul Mihai Ciobanu s-a arătat încrezător în forța elevilor săi care vor să demonstreze că nu ar fi fost exclus să obțină un loc mai bun în clasament.

”Aș dori o victorie și spun chiar că ne este la îndemână. Trebuie doar ca jucătorii să se mobilizeze și să facă un joc bun deoarece, chiar dacă este retrogradat, Juventus București mizează pe jucătorii tineri, dornici de afirmare. Sincer, nu aș vrea să o dăm în bară chiar la sfârșit de campionat”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Mișu Ciobanu.

Partida  dintre Juventus București și Gloria Buzău, ce va avea loc  mâine, în ultima etapă, va începe la ora 11.00 și va fi arbitrată de o brigadă din București, avându-l la centru pe Marius Marodin iar la cele două tușe pe Vlad Bârleanu și Andrei Simoniș.

Ciprian STERIAN

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.