Cristi Bigiu si George SCUTARU

Liberalii buzoieni ar merge pe candidaturi USL la alegerile parțiale ce vor avea loc la Pogoanele și Ziduri. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele PNL Cristi Bîgiu care admite totuși că pentru acest lucru trebuie să existe, în primul rând, înțelegere în plan local.
„La Pogoanele am avut o discuție cu domnul primar, aș prefera să mergem pe liste USL, dar pentru acest lucru trebuie să se și înțeleagă local. Eu prefer varianta candidaturilor pe USL însă nu există o decizie în acest sens pentru că, discutând strict pe protocol, se poate merge fie pe liste comune, fie pe liste separate”, a declarat vicepreședintele PNL Buzău, Cristi Bîgiu.
În ceea ce privește alegerile interne din partid, liberalii au avut alegeri în 25% din organizațiile locale și până la final de an își propun să organizeze alegeri și în Organizația Municipală Buzău, urmând ca la începutul lui 2014 să fie organizate alegeri și la județ.
„Suntem în plin proces de alegeri, am organizat alegeri în 25% din organizațiile locale. Vrem să menținem sau chiar să creștem scorul obținut anul trecut la alegeri și pentru asta suntem în plin proces de selecție a oamenilor noi. Facem o selecție riguroasă pentru că avem nevoie de oameni pricepuți pentru a ne pune planurile în aplicare. Într-o lună, o lună și jumătate vom avea alegeri și la Organizația Municipală, iar dacă vremea ne ajută, la final de an sau la începutul anului viitor vom organiza alegeri și la județ, pentru că 2014 este un an important din punct de vedere electoral și trebuie să avem toate structurile foarte bine organizate pentru a obține un rezultat bun în alegeri”, a declarat vicepreședintele PNL Buzău, Cristi Bîgiu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.