O delegație numeroasă a PNL Buzău condusă de liderul Cristinel Romanescu a participat sâmbătă la Consiliul Național al PNL. Alături de liberalii din întreaga țară delegația de la Buzău a participat la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis iar anunțul a fost postat pe pagina de Facebook de președintele PNL, Cristinel Romanescu.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a cerut liberalilor, sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, să fie uniţi în următoarea perioadă, să ţină cont că în opoziţie există partide ”bine intenţionate”, alături de societatea civilă, iar PNL este cea mai importantă parte a soluţiei împotriva ”acestui stil de conducere iraţională, ireală”, care nu poate continua. Iohannis i-a invitat pe liberali să îi fie alături în ”lupta pentru o Românie puternică, pentru o Românie europeană, pentru o Românie prosperă”.
”Vă spun, PNL este un partid puternic, are soluţii şi nu este singur. Nu sunteţi singuri, aveţi lângă voi milioane de români, aveţi lângă voi alte partide în Opoziţie, bine intenţionate, aveţi alături societatea civilă. Şi vă spun, toamna acestui an şi anul viitor trebuie să reprezinte revenirea la normalitate în România. Nu putem să stăm cu mâinile în sân şi să vedem cum tot ce este bun, tot ce a fost construit în România este destructurat doar pentru a scăpa o gaşcă politică care a pus mâna pe putere, pe dosare penale. Aşa ceva nu se poate. Am ajuns să avem un guvern iraţional”, a spus preşedintele.
Iohannis le-a transmis liberalilor că ”există soluţii” pentru ca ”acest stil de conducere iraţională, ireală”, să nu mai continue.
”Voi sunteţi cea mai importantă parte a acestei soluţii (…) Este nevoie de o alternativă, este nevoie de o alternativă raţională, trebuie să faceţi tot ce se poate pentru a reinstaura raţionalitatea şi normalitatea în România. Pentru asta însă, chiar dacă nu sunteţi singuri în Parlament, nu sunteţi singuri în societate, e nevoie ca PNL să fie partid unit, puternic. Fi-ţi hotărâţi şi construiţi-vă un program politic solid, serios, fiţi uniţi, fiţi puternici şi mergeţi şi spuneţi oamenilor ce vreţi cu România!”, le-a cerut Iohannis.
Şeful statului le-a mai cerut liberalilor să lupte pentru o justiţie dreaptă şi să le transmită oamenilor că pentru PNL justiţia contează.
Iohannis a mai transmis PNL să nu se mai plângă de faptul că nu poate comunica prin media electoratului: ”Mergeţi între oameni, nu aşteptaţi o campanie electorală. Prea des aud: ştiţi, avem un blocaj media, nu ajungem să comunicăm. Nu există aşa ceva! Oamenii sunt afară, vă aşteaptă”.
În final, Iohannis a spus că de la începutul mandatului său luptă ”cu abuzurile PSD” şi ”pentru o Românie puternică, pentru o Românie democratică, pentru o Românie europeană, pentru o Românie prosperă”, el invitându-i pe liberali să îi fie alături, cei prezenţi aplaudând şi scandându-i numele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.