Liberalii buzoieni și-au lansat candidații la parlamentare în fața prședintelui PNL Alina Gorghiu

0

Liberalii buzoieni și-au lansat candidații la alegerile parlamentare din decembrie în fața a aproximativ 400 de membri de partid veniți din întreg județul la Sala Mare a Consiliului Județean. La eveniment au luat parte pe lângă candidații la fotoliile de parlamentari din Buzău și alți fruntași liberali dar și președintele PNL Alina Gorghiu.
„Așteptările mele de la organizația județeană Buzău sunt realiste, dar mari. Așteptările mele sunt mai mari decât în alegerile locale, când re¬zul¬tatul nu a fost unul pe care să-l pot lăuda în fața dumneavoastră. Însă cred că, de atunci și până acum am realizat cu toții același lucru pe care îl spun acolo unde este o administrație de stânga. Și anume că stânga înseamnă stag¬nare, stânga înseamnă poli de să¬răcie, stânga înseamnă șomaj ridicat și înseamnă un număr exor¬bitant de ajutoare sociale”, a declarat la conferința de presă susținută înaintea lansării președintele PNL, Alina Gorghiu.
Ceremonia de lansare propriu zisă desfășurată în fața celor 400 de liberali din județ a durat aproximativ o oră, a debutat cu discursul șefului tinerilor liberali Liviu Barbu și s-a încheiat cu discursul președintei Alina Gorghiu care s-a declarat oarecum nemulțumită că cei prezenți în sală nu zâmbesc.
„Dar unde vă este zâmbetul? Să stiți că orice ar fi trebuie să zâmbim. Chiar dacă PSD conduce acest județ de atâta vreme avem acest drept și vreau să vă văd zâmbind iar dacă este nevoi pot să fac și stand-up ca să vă văd cu zâmbetul pe buze. Știu o grămadă de bancuri cu pesediști”, le-a spus liderul liberal în încercarea de a mai detensiona atmosfera.
Pe lângă discursurile celor doi la ceremonia de lansare au mai luat cuvântul medicul Adrian Zoican, candidat pentru un fotoliu de deputat, Larisa Ene, Antonel Tănase și Cristinel Romanescu candidați de asemenea pentru un fotoliu de deputat, Teodor Atanasiu, candidatul cu cele mai mari șanse pentru Senat dar și invitații de la centru, vicepreședintele PNL Mihai Voicu și senatorul Cătălin Boboc.
Pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016 PNL speră să obțină un post de senator și 3 de deputați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.