Scrisoare liberali
Liberalii îi invită pe toți buzoienii revoltați de situația în care a ajuns municipiul Buzău să iasă în stradă vineri după amiază pentru a-și striga nemulțumirea.
Membrii PNL au redactat o scrisoare-manifest pe care au distribuit-o în cutiile poștale dar și din mână în mână, astfel încât să ajungă la cât mai mulți locutori ai orașului.

„În România ultimilor 25 de ani s-a vorbit despre democrație, despre dezvoltare și progres, dar în orașul Buzău, a existat și încă mai există monopolul exercitat de PSD și membrii săi „marcanți”. Grupați în jurul edilului Constantin Boșcodeală, PSD-iștii au acționat, timp de 25 de ani, împotriva alegătorilor care i-au votat.
Infatuarea, indolența, lipsa de scrupule și acțiunile la limita legii manifestate de edilul Buzăului, au determinat în toți acești ani transformarea frumosului oraș provincial de altă data în orașul nimicului și al sărăciei
Sunt cetățeni de bună-credință care își plătesc taxele și impozitele către bugetul local și „acoliți” care au învățat să trăiască pe spatele buzoienilor
Prin grija unor angajați din Palatul Comunal, PSD-iștii și clientele lor politică au fost și sunt scutiți de taxe și impozite de mulți ani la rând, prosperând minciună și înșelăciune.
De ce nu sunt bani pentru repararea străzilor, pentru subvențiile la căldură, pentru parcări modern, pentru spațiile verzi? De ce nu trăim într-un oraș pentru care dumneavoastră plătiți corect? Întrucât nivelul corupției din Primăria Buzău a atins cote nepermise!
Tu, buzoianule, de fiecare data, conștiincios, plătești taxele și impozitele la timp, pentru că ești cetățean onorabil al acestui oraș și pentru că îți dorești ca prin contribuția ta să trăiești într-un oraș curat la standard europene. Ce fac PSD-știi? Îți ignore buna credință, pentru că ei nu achită nici o contribuție în acest oraș și niciunde!
TU, BUZOIANULE, PLĂTEȘTI TAXE ȘI IMPOZITE CLIENTELA PRIMARULUI PSD, NU !
TU, BUZOIANULE EȘTI SINGURUL ÎNDREPTĂȚIT SĂ SCHIMBI ACEASTĂ SITUAȚIE NEFASTĂ PENTRU MUNICIPIUL NOSTRU!
VINO ALĂTURI DE NOI, VINERI 27 noiembrie, ORA 15.30, în Piața Daciei!”

, se arată în scrisoarea manifest a liberalilor buzoieni.

Primarul Constantin Boșcodeală a luat act de inițiativa liberalilor și s-a arătat deranjat de conținutul scrisorii, transmițând chiar că intenționează să facă o plângere penală împotriva acestora de vreme ce „există o mare dezinformare în textul acelei scrisori și așa ceva nu se poate. Nimeni nu este scutit de impozite la Buzău!”

1 COMENTARIU

  1. […] „În România ultimilor 25 de ani s-a vorbit despre democrație, despre dezvoltare și progres, dar în orașul Buzău, a existat și încă mai există monopolul exercitat de PSD și membrii săi „marcanți”. Grupați în jurul edilului Constantin Boșcodeală, PSD-iștii au acționat, timp de 25 de Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.