accident ATV
Un tânăr de 26 de ani din Merei a sfârșit tragic, joi seară, după ce s-a înfipt cu un ATV într-o platformă staționată regulamentare pe marginea drumului. Tânărul de 26 de ani care ar fi „împrumutat” ATV-ul de la societatea la care era angajat fără știrea nimănui și care nici nu avea permis de conducere a intrat cu viteză în municipiul Buzău iar din cauza vremii nu a mai putut stăpâni vehiculul ieșind în afara părții carosabile unde s-a izbit de o autoplatformă parcată pe marginea drumului. În urma impactului ATV-ul a fost distrus iar tânărul a decedat la scut timp.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea clar cum au stat lucrurile și cum a reușit bărbatul din Merei să plece cu ATV-ul firmei fără a avea permis de conducere.

1 COMENTARIU

  1. […] Un tânăr de 26 de ani din Merei a sfârșit tragic, joi seară, după ce s-a înfipt cu un ATV într-o platformă staționată regulamentare pe marginea drumului. Tânărul de 26 de ani care ar fi „împrumutat” ATV-ul de la societatea la care era angajat fără știrea nimănui și care nici nu avea permis de conducere a intrat cu viteză în municipiul Buzău iar din cauza vremii nu a mai putut stăpâni vehiculul ieșind în afara părții carosabile unde s-a izbit de o autoplatformă parcată pe marginea drumului. În urma impactului ATV-ul a fost distrus iar tânărul a decedat Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.