Phoenix

La mai bine de 50 de ani de la începutul poveştii, după arderi şi renaşteri repetate, Phoenix a demonstrat încă o dată că şi-a câştigat pe deplin numele care i-a făurit destinul.
După anul 2014, marcat de numeroase concerte dar mai ales de lansarea albumului istoric „Vino, Ţepeş!”, formaţia există în componentă Costin Adam (voce), Nicu Covaci (ghitara, voce), Marc Alexandru Tint (ghitara), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, voce), Volker Vaessen (bass), Cristi Gram (ghitara), Flavius Hosu (tobe).
La concertul programat pentru joi, 3 decembrie de la ora 20.00 în clubul No Limit publicul va ascultă atât compoziţii noi, incluse pe ultimul album cât şi hiturile consacrate şi atât de aşteptate la fiecare concert. Nu vor lipsi surprizele şi momentele inedite, proprii unei atmosfere frumoase pe care o astfel de apropiere cu publicul le creează.

1 COMENTARIU

  1. […] La mai bine de 50 de ani de la începutul poveştii, după arderi şi renaşteri repetate, Phoenix a demonstrat încă o dată că şi-a câştigat pe deplin numele care i-a făurit destinul. După anul 2014, marcat de numeroase concerte dar mai ales de lansarea albumului istoric “Vino, Ţepeş!”, formaţia există în componentă Costin Adam (voce), Nicu Covaci (ghitara, voce), Marc Alexandru Tint (ghitara), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, voce), Volker Vaessen (bass), Cristi Gram (ghitara), Flavius Hosu (tobe). La concertul programat pentru joi, 3 decembrie de la ora 20.00 în clubul No Limit publicul va ascultă atât compoziţii noi, incluse pe ultimul album cât Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.