sediu PNL
Primarul Constantin Boșcodeală este deranjat de atitudinea liberalilor buzoieni care lansează acuzații în dreapta și în stânga dar nu reușesc de mai mulți ani să își achite datoriile către municipalitate. Primăria ar fi vrut să execute silit Partidul Național Liberal însă procesul este în curs și se așteaptă finalizarea lui.
„PNL a lansat invitații pentru mâine(nr la protestul din Piața Daciei) dar are o datorie de 90.8000 de lei către Primăria Municipiului Buzău însemnând chirii la spațiile PNL. Ei nu au fost încă executați silit pentru că se află în judecată. Oricum ei nu vor să plătească și mă mir că în România zilelor de astăzi vorbesc tocmai aceia care nu plătesc. Vreți să vă mai spun și că copreședintele PNL de aici are datorii la apă neplătite de un an de peste 12.000 de lei?”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.

1 COMENTARIU

  1. […] Primarul Constantin Boșcodeală este deranjat de atitudinea liberalilor buzoieni care lansează acuzații în dreapta și în stânga dar nu reușesc de mai mulți ani să își achite datoriile către municipalitate. Primăria ar fi vrut să execute silit Partidul Național Liberal însă procesul este în curs și se așteaptă finalizarea lui. „PNL a lansat invitații pentru mâine(nr la protestul din Piața Daciei) dar are o datorie de 90.8000 de lei către Primăria Municipiului Buzău însemnând chirii la spațiile PNL. Ei nu au fost încă executați silit pentru că se află în judecată. Oricum ei nu vor să plătească și mă Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.