oras iluminat
Primăria Buzău va cheltui în acest an aproximativ 800.000 de lei pentru iluminatul festiv de sărbători. Suma include chiria instalațiilor, valoarea de montaj care se ridică la 45.000 de euro și costul efectiv al iluminatului. Vor beneficia de iluminat festiv de sărbători câteva artere si cartiere din Buzău și anume bulevardele Nicolae Bălcescu și Unirii, strada Spiru Haret, cartierul Dorobanți, Zona Pomul Verde și Zona Centrală.
Luminile vor fi aprinse parțial pe data de 1 decembrie urmând ca toate instalațiile să funcționeze de pe data de 6 decembrie și până pe data de 10 ianuarie.
De asemenea din data de 18 decembrie și parcul Crâng se va îmbrăca în straie de sărbătoare odată cu deschiderea Orășelului Copiilor. Aici vor fi amenajate alei cu figurine mai mari si mai mici, vor fi împodobiți pomii de crăciun, totul ca cei mici să simtă bucuria sărbătorilor de iarnă.

1 COMENTARIU

  1. […] Primăria Buzău va cheltui în acest an aproximativ 800.000 de lei pentru iluminatul festiv de sărbători. Suma include chiria instalațiilor, valoarea de montaj care se ridică la 45.000 de euro și costul efectiv al iluminatului. Vor beneficia de iluminat festiv de sărbători câteva artere si cartiere din Buzău și anume bulevardele Nicolae Bălcescu și Unirii, strada Spiru Haret, cartierul Dorobanți, Zona Pomul Verde și Zona Centrală. Luminile vor fi aprinse parțial pe data de 1 decembrie urmând ca toate instalațiile să funcționeze de pe data de 6 decembrie și până pe data de 10 ianuarie. De asemenea din data de 18 Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.