George Scutaru
George Scutaru

Președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, va susține la Delegația Permanentă a partidului care este programată marți seară retragerea miniștrilor și secretarilor de stat din Guvern, adăugând că apoi PNL va face ”opoziție adevărată”.

Liderul liberalilor buzoieni a declarat marți pentru Mediafax că ”este evident” că PSD nu-și mai dorește să guverneze alături de PNL, motiv pentru care în opinia sa oportună ar fi ca partidul din care face parte să-și retragă miniștrii și secretarii de stat din Guvern iar PSD să-și asume guvernarea.
”Deseară va fi un bilanț al negocierilor de până acum. E evident că PSD nu-și mai dorește să continue acest proiect care se numește USL. Personal, cred că singura soluție este ca PNL să-și retragă miniștrii și secretarii de stat iar ei să-și asume guvernarea,”, a declarat liderul PNL Buzău, deputatul George Scutaru.
Deputatul de Buzău a adăugat că nu poate interpreta altfel refuzul social democraților de a-l accepta pe Iohannis în Guvern decât prin aceea că odată cu introducerea acestuia în rândul miniștrilor PSD nu ar mai avea controlul total la Ministerul de Interne, în perspectiva alegerilor care se apropie.
”Din partea PSD am avut numai opreliști pentru intrarea lui Iohannis în Guvern, personal cred că acest fapt se leagă de dorința PSD de a avea un control total la Interne pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale. Altfel nu-mi pot explica refuzul care a existat pentru intrarea în guvern a lui Iohannis. PNL va intra în Opoziție și va face cu adevărat opoziție. Am fost loiali guvernului și USL-ului în Parlament și guvern, am fost deschiși să sprijinim acest proiect, la fel serios vom face și opoziție și-i asigur pe toți simpatizanții și membrii PNL că după prezidențiale ne vom întoarce la guvernare”, a conchis deputatul George Scutaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.