Cristinel ROMANESCU

Liberalul Cristinel Romanescu a solicitat marți elibererarea din funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău. Gestul lui Romanescu vine după ce în ultima vreme la adresa sa au curs acuzațiile conform cărora ar fi pactizat cu PSD iar menținerea sa în funcția de vice al Consiliului ar fi girată de social democrați.
Acuzele au venit, culmea, chiar din partea colegului său din fruntea PNL, deputatul Cezar Preda.
”Am luat decizia de a cere eliberarea din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău pentru a elimina orice suspiciune în legătură cu faptul că eu aș bătut palma cu PSD. Am vrut mai demult să fac acest pas însă la insistențele colegilor de partid am rămas pentru încă o vreme în funcție. Acum, am luat o decizie finală și urmează să-i anunț pe cei care m-au susținut. Vreau să mă dedic în continuare activității politice, cred în noua construcție a PNL și doresc să fac tot ce pot pentru ca partidul să câștige alegerile”, a declarat pentru Observatorul Buzoian Cristinel Romanescu.
Romanescu nu va mai fi vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău, însă va rămâne consilier județean al PNL, dar și copreședinte al liberalilor buzoieni, alături de Preda, cel care, în fapt, a contribuit la eliberarea sa din funcție.

Cel mai probabil, decizia lui Romanescu de a demisiona din funcția de vicepreședinte al CJ Buzău a fost grăbită de vizita neașteptată la Buzău, luni seară, a secretarului general al PNL, Marian Petrache, care a cerut liberalilor aflați în funcții publice să demisioneze, pentru a nu mai exista bănuieli că au bătut palma cu PSD. Cererea lui Petrache, primită cu ostilitate de liberalii tradiționali și, mai mult ca sigur cu bucurie de foștii democrat liberali, l-a vizat în mod expres pe Romanescu, cel arătat cu degetul de nenumărate ori de către Cezar Preda că ar fi în bune relații cu pesediștii.
FRuntașul liberal nu a primit pe loc un răspuns din partea lui Romanescu, însă, iată, la nici 24 de ore, vizita sa la Buzău și-a produs efectele, Romanescu preferând să facă un pas în spate pentru a nu mai da apă la moară celor care l-au acuzat de relații imorale cu PSD.
”Dacă în funcția pe care am ocupat-o în fruntea Consiliului Județean stă unitatea noului PNL, perfer să -mi dau demisia, fără să am regrete și le transmit tuturor că niciodată nu voi bate palma cu PSD”, a mai spus, marți, Romanescu.

6 COMENTARII

  1. Unde ati vazut ca PNL-eul sa impacat vreodata cu PDL:-eul , cat va exista preda in pd nu se va realiza nimic , a imbatranit in parlament si nu a facut nimic pentru acest oras .!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.