Emilian DRAGOI
Consilierul Liberal Emilian Drăgoi și-a anunțat, miercuri, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean demisia din partid și implicit din funcția de consilier județean.
„Vreau să vă anunț că de la 1 octombrie voi demisiona din PNL și implicit din Consiliul Județean pentru că voi activa în cadrul UNPR”, a anunțat Emilian Drăgoi în plenul ședinței.
Decizia lui Drăgoi vine pe fondul tensiunilor din partid ivite după înlăturarea lui Cristinel Romanescu de la conducerea Consiliului Județean Buzău și din funcția de copreședinte al PNL Buzău. Practic, Drăgoi nu a reușit să se înțeleagă cu actuala conducere a liberalilor buzoieni și a ales să părăsească partidul iar gestul său ar putea fi urmat și de alți liberali.
Cu toate acestea, conducerea PNL Buzău spune că lucrurile merg ca pe roate în interiorul partidului. Copreședintele PNL Dorin Bădulescu a anunțat chiar că nemulțumirile lui Emilian Drăgoi sunt unele de ordin personal pe care nu le-a găsit la alți membri ai partidului.
Plecarea lui Drăgoi îi împuținează și mai mult pe liberalii din Consiliul Județean iar numărul acestora va scădea la 8 după ce pe locul lui liberalului demisionar va fi promovat un social-democrat, dat fiind că lista pe care a fost ales Drăgoi a fost listă comună USL și următorul consilier ce va accede în miniparlamentul județean va fi Dan Rânciog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.