foto liceu
Elevii Liceului de Arte „Margareta Sterian” s-au clasat pe primele locuri la olimpiadele pe instrumente desfășurate în zona de sud-est a țării. În perioada 13-15 martie s-a desfășurat, la Tulcea, Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII, etapa zonală, la care au participat elevi din Liceele de Artă din cele șase județe care alcătuiesc zona sud-est: Buzău, Ialomița, Brăila, Tulcea, Constanța și Giurgiu.

Liceul buzoian a fost reprezentat de 18 instrumentiști însoțiți de profesorii coordonatori și a reușit performanța de a se situa pe primul loc pentru al doilea an consecutiv, surclasând celelalte licee. Victoria este cu atât mai răsunătoare cu cât, din cele 11 locuri repartizate zonei sud-est pentru etapa națională, liceul din Buzău a obținut 4 locuri, depășind astfel Tulcea, cu 3 locuri, Constanța cu 3 locuri și Giurgiu cu 1 loc.
Laureații premiilor I care ne vor reprezenta la Olimpiada Națională de la Suceava sunt:
Albert Gugulan, clasa a III-a (pian), prof. Emilia Stelea
Roxana Elena Ghiță, clasa a VII-a, (chitară)
Marcu Marius Nițu, clasa a VII-a, (chitară), prof. Marius Răgălie
George Daniel Stroe, clasa a VII-a, (trompetă), prof. Silviu Patraș.
Toți câștigătorii merită din plin felicitările noastre, iar celor patru le urăm mult succes la următoarea etapă de unde îi așteptăm învingători!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.