ZapadaFlorica-16

Licitația pentru deszăpezirea drumurilor județene este în grafic și la finalul lunii vor fi semnate contractele cu firmele care se vor ocupa de întreținerea drumurilor din județ pe timpul iernii. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu care a declarat că autoritățile județene nu vor fi luate prin surprindere de primele căderi de zăpadă.
„Licitația pentru deszăpezirea drumurilor județene este în grafic și, cel mai probabil la finalul acestei luni(nr. octombrie) se vor semna contractele cu firmele ce se vor ocupa de deszăpezire. Contractele vor intra în vigoare, așa cum spune legea, de pe data de 15 noiembrie și sper ca nici în acest an să nu avem probleme deosebite ”, a declarat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.
Consiliul Județean oferă 10,74 milioane lei pentru serviciile de deszăpezire a drumurilor județene în iarna 2013-2014. Județul Buzău a fost împărțit în cinci zone iar pentru patru dintre ele s-au înscris la licitație câte două societăți.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.