Neînțelegerile din USL ar putea lua sfârșit săptămâna viitoare când sunt așteptați la Buzău cei trei copreședinți ai Uniunii Social Liberale. Victor Ponta, Crin Antonescu și Daniel Constantin sunt așteptați la Buzău pentru a pune capăt tensiunilor iscate în PSD Buzău, după desemnarea liberalului Cristi Bîgiu drept candidat unic al USL la președinția Consiliului Județean. Anunțul privind iminenta vizită a celor trei lideri de la Centru a fost făcut ieri de președintele Partidului Conservator, Gheorghe Vlase, care spune că liderii trebuie să găsească formula optimă la Buzău.
”Toți trei vor fi aici săptămâna viitoare pentru a reîncepe negocierile. Sunt ceva probleme dar trebuie găsită formula optimă cu un compromis minim pentru a nu-i pierde pe nici unul din membrii USL”, a declarat conservatorul Gheorghe Vlase.
Social democrații însă, par a nu ști nimic despre vizita de spătămâna viitoare dar spun că este de așteptat ca liderii centrali să vină la Buzău să limpezească apele.
”Nu știm când vor veni dar îi așteptăm. Nu au anunțat o dată însă când vor dori să vină noi îi așteptăm. Până atunci însă nu există nici un fel de dialog cu Partidul Național Liberal la Buzău”, a conchis Constantin Boșcodeală.
Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/09/Gheorghe-VLASE2.mp3|titles=Gheorghe VLASE]
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/09/Constantin.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.