Deschiderea anului școlar 2011-2012 îi mobilizează serios pe polițiștii buzoieni. Pe 12 septembrie, când toate școlile și grădinițele din județul Buzău își vor deschide porțile pentru a-i primi pe copii, oamenii legii anunță că vor fi la datorie, astfel încât noul an școlar să debuteze sub cele mai bune auspicii.
În total, conform Biroului de Presă al IPJ Buzău, în prima zi de școală, vor fi trimiși pe teren peste 300 de polițiști care vor fi angrenați în asigurarea liniștii și ordinii în preajma unităților de învățământ. Toate şcolile generale şi liceele din judeţ au fost incluse în traseele de patrulare ale poliţiştilor, în special pe timpul sosirii şi plecării elevilor de la cursuri. De asemenea, poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului în zona instituţiilor de învăţământ, astfel încât să nu se producă accidente ori ambuteiaje.

Tot pe 12 septembrie, poliţiştii vor participa la festivităţile desfăşurate în şcoli, atât în orașe cât ți la țară, şi îi vor sfătui pe elevi cum să procedeze pentru a nu deveni victime ale răufăcătorilor, dar şi să se ferească să intre în anturajul acestora.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.