Fostul președinte al defunctei Gloria Buzău S.A., Mihai Marin încearcă de mai mult timp să recupereze banii împrumutați echipei din Crâng în toamna anului 2009. La vremea respectivă, mai precis înaintea meciului cu Suceava, jucătorii refuzau să facă deplasarea în semn de protest pe motiv că nu le fuseseră achitate restanțele financiare. Pentru că situația era extrem de delicată și nu se întrevedeau soluții Marin s-a decis să aducă 5000 de euro de acasă sumă oferită sub forma de împrumut Gloriei S.A. și care a fost împărțită fotbaliștilor. Din acei bani fostul președinte a primit înapoi, eșalonat, doar 2000 de euro iar între timp Societatea patronată de Costel Bucur a intrat în faliment. Totuși, pentru a recupera diferența, conform celor declarate de Mihai Marin acesta a acceptat propunerea lui Dan Tulpan ca pe 1 august 2010 să semneze un contract de muncă, pe perioadă nedeterminată cu F.C.Gloria Buzău ca agent de publicitate urmând să încaseze câte 1500 RON pe lună. Numai că totul a ramas doar pe hârtie și după nenumărate încercări de a-și încasa banii, creditorul a dat joi o fugă la sediul clubului din Crâmg pentru a face un ultim demers către Tulpan să i se achite datoria.
,,Acum doi ani i-am dat cei 5000 de euro lui Turturică pentru jucatori iar de față în birou mai erau erau și alte persoane inclusiv Tulpan și Pană iar primul dintre aceștia mi-a promis că luna viitoare îmi vor fi restituiți banii. Nu am primit însă decât o parte din sumă, mai exact 2000 de euro. De atunci am tot încercat să recuperez și restul dar nu am mai vazut niciun ban și nici bunăvoință din partea lui Tulpan. Asta chiar dacă în februarie sau martie 2010 domnul Pană a împrumutat clubul cu 3000 de dolari pe care i-a primit înapoi în vara anului respectiv. Dacă într-o săptămână nu se rezolvă problema voi face o plângere penală împotriva domnului Tulpan și voi scrie și alte lucruri concrete petrecute în perioada în care am fost la Gloria Buzău și dovedite cu acte. Nu vreau să se creadă însă că este o amenințare “,a declarat Mihai Marin.
Acesta suține că în toamna lui 2009 la rugamintea lui Băhăian, Tulpan ar fi împrumutat clubul cu 10.000 RON bani pe care ultimul i-a recuperat peste câteva luni conform unui ordin de plată semnat chiar de fostul președinte al Gloriei S.A.
În urmă cu doi ani, în calitate de președinte la Gloria S.A., Mihai Marin s-a ales cu un dosar penal pentru stopaj la sursă iar săptămâna trecută organele de cercetare au dat verdictul și anume neînceperea urmăririi penale.
Referitor la afirmațiile făcute de Mihai Marin președintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan a replicat:
,,Este meritoriu că a împrumutat clubul la acea vreme dar nu procedează corect punând presiune. Nu numai el a adus însă bani ci și alte persoane. Inclusiv eu am de recuperat o sumă dar prioritate are echipa. Când vom avea bani va primi și domnul Marin cei 3000 de euro care nu reprezintă cine știe ce dar să nu mai faca atâtea valuri inutile fiindcă, altfel, va aștepta la masa credală. A scăpat și el de acel dosar penal pentru stopaj la sursa și acum a început să pună presiune. Oricum în spatele său sunt alte persoane doritoare de scandal niște amici din Buzău, a încheiat Dan Tulpan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.