Cezar PREDA

Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, a criticat, luni seara, în fața președintelui PDL, Vasile Blaga și a aproximativ 400 de membri ai organizației județene atitudinea pe care Elena Udrea și echipa sa de susținători au avut-o la întâlnirea cu democrat-liberalii buzoieni.
„Când eram cu dumneavoastră în turneu să prezentăm moțiunea am văzut că s-au scos cuțitele în interiorul partidului. Am văzut, pentru prima dată de când sunt în PDL ce poate să însemne tupeul și până la urmă și lipsa de carte, dacă vreți. Colegul meu de la Dâmbovița(nr. Florin Popescu), un om care vine din postura de președinte al CJ Dâmbovița, locul în care Ministerul Dezvoltării a pompat aproape 1 miliard de euro a venit și s-a apucat să ne critice organizația în casa noastră, la sediul cumpărat de noi, el, care nici măcar sediul nu a reușit să și-l cumpere și stă cu chirie” a declarat deputatul Cezar Preda, în fața membrilor partidului pe care îl conduce și a președintelui Vasile Blaga.
Totodată, Preda nu s-a sfiit să spună în fața președintelui de partid și a oamenilor că  buzoianca Elena Udrea a mers până acolo încât l-a acuzat, în lipsă, de faptul că ar fi încercat să oprească alocarea de fonduri   pentru județul Buzău.
„S-a afirmat că nu s-au dat bani la Buzău pentru că Preda s-a opus. A fost luată la trei păzește chiar de USL. PDL a avut 27 de primari care cu mine au mers și au solicitat bani la Ministerul Dezvoltării, bani  pe care nu i-au primit”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Pe de altă parte, Cezar Preda a declarat că îl susține pe Vasile Blaga pentru că este consecvent și s-a declarat convins că cel puțin cei 96 de membri cu drept de vot de la Buzău vor vota cu mintea.
„Eu vă asigur că fiecare va vota cu mintea lui, cu conștiința lui și degeaba își dă lumea cu presupusul pentru că nimeni nu poate ști cum vor vota cei 5000 de oameni. Ne trebuie seriozitate, dumneavoastră sunteți un om serios și eu vreau să fiți președinte”, a încheiat liderul PDL Buzău, Cezar Preda
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.