Liderul democrat liberalilor buzoieni, deputatul Cezar Preda, a rămas fără permisul de conducere, pentru 90 de zile, după ce a fost prins conducând cu viteză peste limita admisă, pe raza județului Bacău.

Deputatul de Buzău a fost surprins de radar cu 110 km/h în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Bacău, în momentul în care se întorcea din vacanța de Paște, pe care a petrecut-o în Bucovina. Polițiștii de la Serviciul Rutier al IPJ Bacău dețin, de altfel, imagini cu momentul în care parlamentarul de Buzău conducea cu viteză, mult peste cea permisă de lege.

Tras pe dreapta, Preda a fost nevoit să prezine actele polițiștilor care l-au oprit în trafic, pe motiv că a depășit limita de viteză admisă în localitate. Chiar dacă pe moment, liderul PDL Buzău, s-a arătat destul de nervos pentru că a fost oprit din drum, la primirea procesului verbal, Preda a semnat fără prea multe discuții. Pentru că a fost surprins de radar, liderul democrat liberal s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile dar și cu 9 puncte de penalizare și o amendă în valoare de 540 de lei.

Până acum, parlamentarul de Buzău nu a confirmat dar nici nu a infirmat informația, însă întrebat fiind dacă a rămas fără permis la întoarcerea din vacanța de Paște, deputatul s-a arătat extrem de iritat. Preda a afirmat că nu privește pe nimeni altcineva decât pe el, dacă a fost sancționat sau nu pentru viteză peste limita admisă pe drumurile publice.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.