Nicu Cristian

Membrii Partidului Mișcarea Populară prin vocea liderului buzoian al formațiunii, avocatul Nicu Cristian solicită de urgență demisia prefectului Gabriel Baltă.
„Noi membrii PMP Buzău îi solicităm demisia urgentă a prefectului județului Buzău pentru proasta gestionare a activității instituției care a culminat marți cu declarațiile care nu mai au nevoie de nici un comentariu”a declarat liderul PMP Buzău, avocatul Nicu Cristian.
Popularii buzoieni sunt de părere că declarațiile prefectului Gabriel Baltă date în fața jurnaliștilor și a vicepremierului Liviu Dragnea ar trebui să îl determine pe acesta să facă de bunăvoie acest pas și să renunțe la cea mai înaltă funcție din județ.
„Nu este normal ca un prefect care are în sarcinile de serviciu gestionarea situațiilor de urgență să nu cunoască aceste lucruri. Personal am lucrat o perioadă în Instituția Prefectului și, din experiență pot să spun, este imposibil să nu reții localitățile în care ai probleme de vreme ce în astfel de cazuri se discută cu membrii comitetului județean pentru situații de urgență despre acestea la fiecare 5-10 minute”, a declarat președintele PMP Buzău, Nicu Cristian.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.