Raul FLORESCU

Grupul consilierilor județeni ai Partidului Democrat Liberal Buzău cer de urgenţă demisia prefectului judeţului, Gabriel Baltă ,datorită incompetenţei de care a dat dovadă în toată perioada de când s-a instituit alertă de vreme rea în judeţul Buzău. Cererea democrat-liberalilor buzoieni vine după ce Prefectul județului Buzău, Gabi Baltă a gafat din nou chiar în fața superiorilor de la București.
„Domnul prefect, vizibil supărat că este inoportunat de ziarişti şi cetăţenii sinistraţi din comuna Vadu Paşii a început să scoată bâlbele cu care ne-a obişnuit şi nu a fost în stare nici măcar să enumere comunele care sunt izolate, cinci la număr. Credem că această ultimă ieşire incompetentă a prefectului de Buzău trebuie să pună capăt unui mandat catastrofal care a făcut de râs acest judeţ şi a plasat Buzăul printre ultimele administraţii din ţară. Ar fi de preferat ca prefectul judeţului să se retragă singur din această funcţie, ca un ultim şi singular gest de onoare din partea sa şi să lase în loc pe altcineva care are competenţa să îndeplinească această funcţie importantă”, susțin consilierii județeni ai PDL Buzău.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Un gest de onoare ar fi ca personajul din fotografie sa vorbeasca in cunostinta de cauza si sa isi masoare competenta profesionala(daca o are) cat si cea administrative (lipsa) apoi sa incheie prin 2014 pasi inapoi sa nu il mai vada nimeni ca tare se mai face de ras mititelul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.