După ce în urmă cu câteva zile au apărut chitanțe care ar reprezenta cotizația de membru plătită de Ovidiu Anghel la PSD, acum pe piață au fost aruncate alte elemente menite a demonstra că actualul lider al PNL și candidat al partidului la Primăria Buzău s-a aflat, la un moment dat, în aceeași barcă cu cei pe care îi ponegrește acum, și împotriva cărora spune că ar fi luptat tot timpul.

Pe piață au apărut miercuri  imagini în care Ovidiu Anghel poate fi observat cot la cot, urmăr la umăr,  cu  social-democrații Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici.

Imaginea cu  Ovidiu Anghel, alături de ”balaurii roșii” a fost făcută într-o zi de duminică, mai exact  pe  data de 17 noiembrie 2012, în plină campanie pentru alegerile parlamentare.

Contactat telefonic de către Observatorul Buzoian, Ovidiu Anghel a declarat că prezența sa la respectivul eveniment  a fost în calitate de președinte al Comisiei de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal, funcție din care avea datoria de a supraveghea meciul  dintre echipele de juniori din Mărăcineni și Cândești. Ovidiu Anghel spune că nicidecum nu s-a aflat în campanie alături de social democrați, așa cum vrea să se demonstreze cu aceste fotografii.

„Eu am fost acolo în calitate de președinte al Comisiei de Disciplină al AJF. Asta era datoria mea, să supraveghez acel meci. Dacă dumnealor vor să abată atenția de la alte probleme, acum probabil că or să scoată tot felul de imagini, să mă plaseze lângă Băsescu, lângă Iliescu sau mai știu eu ce alte povești”, a declarat președintele PNL Buzău, Ovidiu Anghel.

 

Vezi și: Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici au dat startul meciului de fotbal disputat între echipele de juniori din Marăcineni şi Cândeşti

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.