Cărțile strânse de Consiliul Județean pentru cele 2 biblioteci școlare din Dubăsari au ajuns la destinație. O delegație condusă de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, la care a ținut să se alăture și omul de afaceri Constantin Toma, a plecat luni spre Republica Moldova, alături de un camion care a transportat cele aproximativ 8.000 de volume strânse de Consiliul județean în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Biblioteca Județeană V. Voiculescu Buzău.

„Cărțile strânse pentru bibliotecile școlare din Raionul Dubăsari au ajuns la destinație. Mulțumesc, încă o dată, tuturor celor care s-au implicat, tuturor celor care au donat cărți pentru copiii din Republica Moldova!”, este mesajul postat de președintele CJ, Petre Emanoil Neagu, pe pagina sa de Facebook.

După ce s-a achitat de obligații și a dus cărțile la școlile din  Coșnița și Doroțcaia unde urmează să ia ființă două biblioteci cu carte românească, delegația condusă de Neagu a plecat către Buzău unde urmează să ajungă miercuri seară pentru ca președintele deliberativului județean să fie prezent joi la penultima ședință de Consiliu Județean din acest mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.