Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a negat pe Facebook că ar fi avut o altercație cu Liviu Dragnea după ședința Biroului Permanent și decizia deputaților PSD de a nu vota moțiunea împotriva lui Tudorel Toader.

„Ceea ce au declarat astăzi unii politicieni din opoziție despre o presupusă altercație cu domnul Liviu Dragnea este un neadevăr. Am avut o discuție cu președintele PSD, în care i-am spus foarte clar că îmi mențin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid, oricând doresc.
Și da, consider că decizia deputaților PSD de a nu vota moțiunea împotriva domnului Tudorel Toader a fost una corectă!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Deputatul USR Iulian Bulai a relatat miercuri că preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi deputatul PSD Marcel Ciolacu s-au certat zgomotos la şedinţa Biroului Permanent.

”Spre finalul şedinţei, a intrat în sală deputatul Ciolacu. Cu care preşedintele Dragnea s-a certat zgomotos preţ de mai multe minute, până la ieşirea din sală. Nu am văzut violenţă fizică. E drept, am văzut doi oameni care aproape ar sări unul la gâtul celuilalt. Preşedintele Dragnea pierde puterea în partid. Disperarea asta am simţit-o astăzi. Certând toţi colegii interlocutori din coaliţia de guvernare, opoziţia şi presa. Acest dublu condamnat penal trebuie să plece din fruntea Parlamentului. Avem oameni mult mai buni care ar putea să conducă inima democraţiei din România”, a scrisc pe Facebook Iulian Bulai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.